Meteen naar de inhoud

SCHILDERSWERK

Bent u op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf? Dan kunnen wij u vast verder helpen. Wij bieden namelijk schilderswerk in de breedste zin van het woord. 

Houtwerk, wanden of plafonds, maar ook staalconstructies of gevels kunnen wij voorzien van een beschermende (gekleurde) laag.

Binnen- of buitenschilderswerk

Het schilderen van uw woning of pand is niet alleen belangrijk voor een gemakkelijk en grondig onderhoud; het is vooral van groot belang voor het behoud en de levensduur van het materiaal. De verf is namelijk een essentiële bescherming tegen o.a. vuil en vet of tegen regen en zon.

STUCWERK

Stucwerk is een vorm van wandafwerking. Andere soorten wandafwerking zijn glasvezelbehang en het sauzen van muren. Stucwerk is precisiewerk. Of u nu een stucadoor zoekt voor nieuwbouw, oudbouw, renovatie of voor onderhoudswerkzaamheden, alles is mogelijk bij YuksiD MiX. Wij stucen plafonds, wanden en muren in uw huiskamer, badkamer en/of keuken.

BEHANG

Behang is een geweldig product. Het geeft je de mogelijkheid om de stijl van jouw huis binnen no-time compleet te veranderen. Het geeft je huis uitstraling en sfeer. Een ander voordeel van behang is dat het een milieuvriendelijk product is.

Glasvezelbehang of fotobehang. Wij werken alleen met kwaliteitsmateriaal en vakmensen. Onze behangers weten precies hoe ze het behang moeten aanbrengen. Dat komt door de jarenlange ervaring en de grote kennis in het vak. Zo krijgt u de strakste, mooiste muren bij YuksiD MiX. Veel van onze klanten zijn lovend over het werk dat door ons wordt afgeleverd. Wij hebben dan ook een hoge klanttevredenheid. Dat blijkt ook uit onze Qasa score. Onze behangers krijgen hier gemiddeld een 9,4 van onze klanten.

TEGELWERKEN

Het realiseren van een nieuwe badkamer, keuken of toilet zien we elke keer weer als een nieuwe uitdaging, waarbij we maar één doel voor ogen hebben; dat we samen tot een mooi eindresultaat komen. Samen met onze klanten, zodat u jarenlang van uw badkamer, toilet of keuken kan genieten.

TIMMERWERK

YuksiD MiX is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht, zoals:

  • Maken en plaatsen van ramen, deuren en kozijnen;
  • Keukens en badkamers plaatsen;
  • Onderhoud aan woningen en kantoren;
  • Vloeren leggen of vernieuwen;
  • Kastwanden maken en andere soorten timmerwerk op maat;
  • Zaagwerkzaamheden in de werkplaats.

Kunnen wij u helpen met onze expertise?

Heeft u een project in gedachten of bent u bezig met een project en kunt u de hulp van YuksiD Mix gebruiken? Klik op de knop hieronder om een offerte aan te vragen.

Of heeft u een vraag of opmerking en wilt u contact met ons opnemen? YuksiD MiX staat altijd voor u klaar om mee te denken en gezamenlijk naar oplossingen te zoeken.

Chat openen
1
Chat met YuksiD MiX!
Hallo! 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?